Familie Muller-Boltendal

Aanpassingen woning

Tot volle tevredenheid heeft Bouwbedrijf Busstra de afgesproken werkzaamheden aan onze woning uitgevoerd. Het betrof o.a. doorbraak van een muur, plaatsen deuren, stucadoorswerk, renovatie badkamer.

Eddie Wijkstra

Aanpassing Trap en gangkast gemaakt + deuren vervangen

Afgelopen juli heeft Bouwbedrijf Busstra bij ons diverse werkzaamheden verricht. Ze hebben bij ons de trap dichtgemaakt, een gangkast gemaakt en diverse deuren vervangen. Grote klasse. Wij zijn zeer tevreden hiermee. Keurig aan afspraken gehouden en zeer goed werk afgeleverd.

Fam. Jongsma, Oranjewoud

Verbouw/renovatie woning

Na een korte, intensieve offerteperiode is onze woning grondig verbouwd en gerenoveerd door Bouwbedrijf Busstra. Vakkundig en professioneel gedaan en er werd volop meegedacht en in goed overleg uitgevoerd. Dit geldt ook voor het werk van de ingeschakelde vakmensen van andere bedrijven. Kortom: een fantastisch resultaat, gerealiseerd door vakkundige en betrokken mensen tegen een alleszins redelijke prijs. We zijn zeer tevreden!

F. ten Brummelhuis

Vervelende lekkage

Onlangs diende zich een vervelende lekkage aan ter plaatse van de aansluiting van de aanbouw aan de bestaande woning. Na enig zoekwerk werd de oorzaak door de vakkundige timmerman van de fa. Busstra gevonden. Daarna werd e.e.a. deskundig verholpen.