Hét bouwbedrijf voor Heerenveen en omgeving!

Woningbouw

Bouwbedrijf Busstra heeft een aantal sterke troeven in huis om uw nieuwbouwplannen te realiseren. Wij inventariseren uw wensen en maken een tekening van de gewenste situatie. Dit kan eventueel ook in 3D.

U krijgt daarna van ons een duidelijke offerte waarin alle kosten omschreven zijn. Tijdens de bouw van uw toekomstige woning heeft u één aanspreekpunt voor alle vragen over de voortgang van het werk. Onze medewerkers zijn professionals die weten waar het op aankomt.

En als er na de oplevering onverhoopt iets niet helemaal in orde is? Dan komen wij langs en zorgen ervoor dat het snel opgelost wordt.

Bedrijfspanden

Duurzaam bouwen is de toekomst. Alle nieuwbouwprojecten worden daarom volgens de nieuwste inzichten uitgevoerd. Wij bieden u echter méér. In een tijd van leegstand is renovatie dé mogelijkheid om waarde te creëren. Het draait dan om aanpasbaarheid van het gebouw en om de toepassing van slimme en innovatieve componenten.

Dat vereist overleg met veel partijen en vraagt om een heldere kijk op de wensen van de eindgebruikers en beheerders. Daarom gaan wij graag persoonlijk het gesprek met u aan om uw plannen te realiseren.

Een nieuwe woning of bedrijfspand laten bouwen? Wij regelen het!