Hét bouwbedrijf voor Heerenveen en omgeving!

Bouwbedrijf en aannemer Busstra

Gegroeid in de regio Heerenveen, gegrond in de Friese traditie van kwaliteit en duurzaamheid. Bij Bouwbedrijf Busstra staat de klantwens centraal. Uw ontwerp, uw idee is het uitgangspunt voor de volgende stap. Wij geven de technische kaders aan en zorgen voor een duidelijke en eerlijke offerte. Wij garanderen dat de (nieuw)bouw binnen de afgesproken tijd wordt afgerond en vanzelfsprekend volgens de kwaliteitsnormen.

Bouwbedrijf Busstra is een aannemersbedrijf met ervaren en gemotiveerde medewerkers en daarom kunt u ons aanspreken op elk detail van het bouwproces. Uw bouwproject is tenslotte een solide aannemer waard.

Wilt u met ons verder voor kwaliteit, vertrouwen en heldere afspraken? Of wilt u weten wat wij nog meer doen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Jan Busstra

De vakmensen van Bouwbedrijf Busstra

Jan Busstra

Jan Busstra

Eigenaar

"Hét bouwbedrijf voor Heerenveen en omgeving!"

Douwe van de Lageweg

Douwe van de Lageweg

"Alles in één keer goed doen"

Jitse van der Wal

Jitse van der Wal

"Goed samenwerken met klanten en collega’s is het mooiste wat er is"

Popke van Asperen

Popke van Asperen

"Materiaalkennis is belangrijk voor de kwaliteit van het werk"

Uppy Zwolle

Uppy Zwolle

"Voor mij is bouwen goede oplossingen bedenken en creatief zijn"

Piet Zwolle

Piet Zwolle

"Met de klant meedenken voor een mooi eindresultaat"

Yke Atsma

Yke Atsma

"Zoals ik het thuis zou doen maak ik het ook bij de klant"

Familie Muller-Boltendal

Aanpassingen woning

Tot volle tevredenheid heeft Bouwbedrijf Busstra de afgesproken werkzaamheden aan onze woning uitgevoerd. Het betrof o.a. doorbraak van een muur, plaatsen deuren, stucadoorswerk, renovatie badkamer.

Eddie Wijkstra

Aanpassing Trap en gangkast gemaakt + deuren vervangen

Afgelopen juli heeft Bouwbedrijf Busstra bij ons diverse werkzaamheden verricht. Ze hebben bij ons de trap dichtgemaakt, een gangkast gemaakt en diverse deuren vervangen. Grote klasse. Wij zijn zeer tevreden hiermee. Keurig aan afspraken gehouden en zeer goed werk afgeleverd.

Fam. Jongsma, Oranjewoud

Verbouw/renovatie woning

Na een korte, intensieve offerteperiode is onze woning grondig verbouwd en gerenoveerd door Bouwbedrijf Busstra. Vakkundig en professioneel gedaan en er werd volop meegedacht en in goed overleg uitgevoerd. Dit geldt ook voor het werk van de ingeschakelde vakmensen van andere bedrijven. Kortom: een fantastisch resultaat, gerealiseerd door vakkundige en betrokken mensen tegen een alleszins redelijke prijs. We zijn zeer tevreden!

F. ten Brummelhuis

Vervelende lekkage

Onlangs diende zich een vervelende lekkage aan ter plaatse van de aansluiting van de aanbouw aan de bestaande woning. Na enig zoekwerk werd de oorzaak door de vakkundige timmerman van de fa. Busstra gevonden. Daarna werd e.e.a. deskundig verholpen.