Neem direct contact op met Jan Busstra
  • Afspraak is afspraak
  • Kwaliteit die staat
  • Persoonlijk aandacht
  • Creatief en slim
Wat is uw ervaring met Bouwbedrijf Busstra?

Nieuwbouw

Woningbouw

Bouwbedrijf Busstra heeft  een aantal sterke troeven in huis om uw nieuwbouwplannen te realiseren. We inventariseren uw wensen en maken een tekening van de gewenste situatie. Dit kan eventueel ook in 3D.  

U krijgt daarna van ons een duidelijke offerte waarin alle kosten omschreven zijn.  Tijdens de bouw heeft u één aanspreekpunt voor alle vragen over de voortgang van het werk. Onze medewerkers zijn professionals die weten waar het op aankomt.

En als er na de oplevering onverhoopt iets niet helemaal in orde is? Dan komen we langs en zorgen dat het wordt opgelost. 

Bedrijfspanden

Duurzaam bouwen is de toekomst. Alle nieuwbouwprojecten worden daarom volgens de nieuwste inzichten uitgevoerd.  We bieden u echter méér. In een tijd van leegstand  is renovatie dé mogelijkheid om waarde te creëren. Het draait dan om aanpasbaarheid van het gebouw en om de toepassing van slimme en innovatieve componenten.  

Dat vereist overleg met  veel partijen en vraagt om een heldere kijk op de wensen van de  eindgebruikers en beheerders. Daarom gaan wij  graag persoonlijk het gesprek met u aan om uw plannen te realiseren.